Ervaringstips voor het snel vinden van een gratis seksdate online

Er zijn heel veel technieken om snel een gratis seksdate te scoren. Joep is 39 jaar jong en heeft sinds kort een datingprofiel aangemaakt. Hij had sneller succes dan hij had verwacht. Een vriend van hem stond al langer ingeschreven en had nog geen afspraakje gescoord. Samen vergeleken ze wat ze nou anders deden. Joep kwam vervolgens met de volgende drie tips.

Gratis een seksdate scoren met online dating

"Laat ik maar meteen zeggen dat het nooit helemaal gratis is. Of je betaalt voor een fijn platform, of je betaalt voor de date. Al zijn het reiskosten. Het kost iedere keer toch iets. Toch doe ik het graag. Online een date zoeken. Het is spannend. Een avontuur.

En ik denk dat dat juist een reden is dat het voor mij werkt. Ik vind het leuk om gesprekjes met vrouwen te voeren en dan te kijken of het klikt. Of ik ze kan plagen. Of ik ze zover krijg om een ondeugend gesprekje te voeren. En of ik een afspraakje geregeld krijg.

Het is een nieuwe vorm van jagen. Mijn vriend bleek er dus helemaal geen zin in te hebben om berichtjes te sturen. Hij had er geen plezier in. Dan is het geen gezellig gesprek en is de kans op een afspraakje dus ook veel kleiner. Als het nu al niet vlot, dan zal het op een date niet veel gezelliger zijn."

Schrijf je in op verschillende seksdating sites

"Kijk gewoon bij welke dating sites jij je gratis kunt aanmelden en doe dat dan ook. Onderneem actie. Door je bij veel websites aan te melden ben jij ook makkelijk vindbaar en je kunt uitproberen welke sites je prettig vindt en die dan gebruiken om contacten te leggen en je date te vinden.

Het grootste voordeel is nog wel dat je een heel groot aanbod aan mensen hebt die ook op zoek zijn naar een date. Allemaal catalogussen vol met profielen van mensen uit heel Nederland. En daarbuiten. De kans dat je dus iemand vindt waar het ook echt mee klikt is veel groter dan in de kroeg."

Benader zo veel mogelijk profielen waar je een seksdate mee wilt

"Doordat er zoveel profielen zijn is de kans groot dat er ook een hoop profielen in de smaak vallen. Stuur ze gewoon allemaal een leuk berichtje. Je kunt een algemeen berichtje maken en dit een beetje persoonlijker maken per profiel. Het werkt namelijk wel als je laat merken dat je ook interesse hebt door iets te zeggen over wat je gelezen hebt.

Hoe meer profielen je benadert, hoe meer profielen ook reageren op jou. Hoe meer contacten je hebt, hoe sneller je iemand vindt waar het mee klikt en waar je een sexdate mee afspreekt."

Laat niet merken dat je alleen uit bent op een seksdate

"Toon interesse in meer dan alleen plat neuken. De ander wilt zich speciaal voelen, het idee hebben dat je moeite doet. Dat vind jij zelf ook prettig. En hoe intenser je dat gevoel opbouwt hoe groter het verlangen naar elkaar wordt. En voila dan wil die ander ook sneller een date.

Als je met iemand praat is er ook veel sneller een ingang om het ondeugender te maken. Niet alleen is dat een lekker lust verhogend voorspel, maar je merkt dan ook snel of iemand seksueel gezien wel is wat je zoekt."

Snel een gratis seksdate online

"Ik kan eigenlijk niet vaak genoeg zeggen hoe simpel het is. Mijn vriend heeft zijn online gedrag nu ook aangepast en heeft volgende maand zijn eerste seksdate. Hij staat er om te springen, want ze maken elkaar nu al behoorlijk opgewonden.

Schrijf je dus in op verschillende seksdatingwebsites. Benader zoveel mogelijk profielen en nog belangrijker: Heb plezier in het contact! En laat als laatste nooit merken dat je alleen maar op seks uit bent. Ik hoor graag of jouw seksdating avontuur hierdoor ook snel een spannende wending heeft genomen! Meld je aan en ontdek dit spannende plezier!

×