Hoe vind je nou een opwindend en bij jou passend sexcontact

Op zoek naar een sexcontact op het wereld wijde web blijkt het vaak toch niet zo makkelijk te zijn als het lijkt. Er zijn vele manieren om iemand te vinden, maar hoe vind je nou iemand waar je een langdurig en voor beiden bevredigend sexcontact mee kunt opbouwen?

Online is het veel makkelijker en sneller contact leggen dan in de echte wereld. Zeker als je niet iemand bent die makkelijk op vreemden afstapt. En de meeste mensen hebben hier toch meer moeite mee dan je zou denken. Vanachter je computer kun je makkelijk rondrijken, even nadenken over wat je allemaal gaat zeggen en ook niet onbelangrijk: je kun selecteren. Doordat sexdaten steeds normaler wordt is er een wildgroei aan websites en al die websites bedenken verschillende manieren voor hun leden om contact met elkaar te leggen.

Profielen en wat je er mee kunt

Bijna alle soorten websites hebben de mogelijkheid om een profiel aan te maken. Hier kun jij jezelf op presenteren en kun je meer informatie van de ander zien. Je bent dan niet helemaal blind aan het schieten op alleen maar foto's of een profielnaam die aanspreekt. En zelf heb je de mogelijkheid om iets van jezelf prijs te geven, maar ook kenbaar te maken wat jij wel en niet wilt of zoekt. Neem dus ook even de tijd om na te denken wat je zelf op je profiel wilt zetten en lees de profielen van anderen goed door voor je er op reageert. Je kunt daar gespreksstof uithalen en je komt niet ongeïnteresseerd over op het moment dat je vragen stelt waarvan de antwoorden al in het profiel staan.

Wat voor een foto's zet je op je profiel?

Je bent op zoek naar een [sexcontact](http://www. toponlinedating.nl), maar het is niet slim om toch ook meteen naaktfoto's op je profiel te zetten. Niet iedereen zit daar op te wachten en mensen kunnen het als aanstootgevend ervaren. Daarnaast is er niks mis met ook nog iets aan de verbeelding over laten. Een lachend foto doet het altijd goed. Dit komt positief over en geeft een vrolijke indruk. Meestal werkt dat wel goed als profielfoto. Het is ook altijd goed om meerdere foto's van jezelf op je profiel te zetten. Dan krijgt de ander een beter beeld van hoe je er uit ziet, maar ook van wat voor een persoon jij bent. En andersom geldt dat voor jou natuurlijk ook.

Wat zet je verder op je profiel?

Zet niet te veel informatie op je profiel, maar een leeg profiel trekt ook geen aandacht. Het is goed om duidelijk te maken wie je bent, wat je zoekt en wat je te bieden hebt. Je levensverhaal en andere details kun je makkelijk in een gesprek doornemen. Dit zorgt er voor dat je iets hebt om over te praten. Nog belangrijker is dat iemand niet op voorhand al afknapt op iets wat anders helemaal niet belangrijk blijkt te zijn. Aan de andere kant is het wel goed om een profiel goed door te nemen om te kijken of er iets in staat wat je echt niet bevalt. Als iemand bijvoorbeeld aangeeft heel erg kinky te zijn, maar jij houdt meer van flowerpower seks, dan is het waarschijnlijk geen goede combinatie. Aan de andere kant ben jij er misschien aan toe om je grenzen te verkennen en is dit juist een hele goede reden om wel te reageren.

**Hoe weet je welke website je moet kiezen? **

Zoals gezegd is er een keur aan websites om uit te kiezen. Gratis, betaald, groot, klein, gespecificeerd of juist heel erg algemeen. Het is soms moeilijk om te bepalen wat je nou prettig vindt. Lees dus heel veel review- en vergelijkingssites. Ook daar zijn er een hele hoop van. Probeer te kijken op fora wat voor een ervaring mensen hebben opgedaan. Als je uiteindelijk een website hebt gekozen is het ook nog kijken of je het een gebruikersvriendelijke website is. Bij heel veel betaalde websites kun je een proefabonnement nemen om te kijken of de website je wel bevalt. Door eerst een proefabonnement te nemen kun je zien of je de manier van op elkaar reageren bijvoorbeeld prettig vindt. Of de manier van zoeken. Misschien blijkt er een bepaald soort type op de website te zitten of blijkt het uiteindelijk allemaal veel duurder te zijn dan je had verwacht. Of het bevalt je allemaal prima en je avontuur op zoek naar een sexcontact kan van start.

Hoe leg je nu contact met je toekomstige sexcontact?

Je hebt je huiswerk gedaan, een website gevonden en je profiel aangemaakt. Hoe nu verder? Je bent een beetje door de profielen aan het bladeren en hebt iemand gevonden die je aanspreekt. Wat ga je nou zeggen? Probeer een open en geïnteresseerd berichtje te sturen. Stel jezelf voor, vraag hoe het gaat, en toon algemene interesse. Het gaat hier weliswaar om de zoektocht naar een sexcontact, maar dat wil niet zeggen dat je meteen heel erg plat van start dient te gaan. Ook hier is het weer niet nodig om een heel verhaal te sturen. Hou het kort, maar krachtig. Dan heb je de meeste kans dat je ook snel een antwoord krijgt. Humor doet het altijd goed, maar probeer niet de clown uit te hangen. Als je eenmaal weet wat iemand zoekt en wilt, dan kun je het seksuele aspect te berde brengen. Je bent niet op zoek naar een serieuze relatie, maar naar een sexcontact, dus het is wel zaak dat je er achter komt of je op dat vlak ook een goede match zult zijn. Het is ook goed om het contact geregeld te onderhouden. Als de ander weet dat jij aan hem of haar denkt, dan zal de interesse in jou ook toenemen. Als er al een initiële klik is natuurlijk.

Hoe nu verder?

Geef in ieder geval nooit gevoelige informatie door tot je elkaar ontmoet. Als de ander serieus is dan zal hij of zij daar begrip voor hebben. Het is niet verstandig en kwaadwillende kunnen steeds meer met minimale informatie. Als blijkt dat jij je match hebt gevonden dan is het tijd om een afspraakje te maken en in het echt te zien of jullie daar die klik dan ook hebben. Spreek af op een neutrale plek. Ergens waar ook andere mensen zijn. Of neem een vriend of vriendin mee die discreet weet te vertrekken als duidelijk is dat alles koek en ei is. Internet is leuk, maar iedereen kan zich er voor doen zoals hij of zij wilt en het is goed om daar er van uit te gaan dat iemand niet is wie hij of zij zegt dat diegene is en daar ook voorzorgsmaatregelen bij te nemen.

Bereid je goed voor op je eerste afspraakje. Je hebt al contact, dus de interesse is er. Dan is het nog goed om een beetje extra moeite te doen. Vooral ook zodat jij jezelf op je gemak voelt. Je hoeft je immers niet druk te maken dat je onverwacht stinkt. Zorg dat je de tijd hebt. Zodat je niet op de klok hoeft te kijken en zodat je ook alle aandacht voor de ander hebt.

Het is helemaal niet zo moeilijk om een gelijkgestemd sexcontact online te vinden. Het is echter wel zo dat je net als in het echt wel een beetje moeite moet doen. Als je die moeite neemt dan kun je zomaar iemand tegen het virtuele lijf lopen waar je een spannende en ondeugende tijd mee kunt gaan hebben.

×