Sexadvertentie maken

Datingbord werkt niet met profielen, maar met sexadvertenties. Een advertentie is overzichtelijker, werkt sneller en je kunt er net zoveel in kwijt als op een profiel. Wanneer jij je aanmeldt, kan het echt lastig zijn om op stel en sprong een advertentie in elkaar te flansen. Hoe beter jouw advertentie, hoe meer leden er ook op jouw sexadvertentie zullen reageren. Maar hoe stel je een goede sexadvertentie op?

Een verleidelijke afbeelding voor jouw gratis sexadvertentie

Wanneer je zelf online aan het rond speuren bent naar iets, zul je altijd sneller kijken naar advertenties met een afbeelding. Het werkt natuurlijk het beste om een foto van jezelf te gebruiken. Het is voor anderen dan meteen duidelijk met wie ze te maken hebben en ook makkelijk om meteen te beoordelen of ze je aantrekkelijk vinden. Het is zonde als je al een tijdje contact hebt en dan blijken jullie elkaar niet seksueel aantrekkelijk te vinden.

Wil je niet herkenbaar op een sexadvertentie staan, dan is het een goed idee om toch een afbeelding te gebruiken. Je kunt een foto van jezelf onherkenbaar maken of een foto van een deel van je lichaam plaatsen. Wanneer je dit echt niet wilt, dan is het toch aan te raden om een afbeelding te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een afbeelding van een standje dat je graag doet of een fetisj wat je hebt.

Een goede sexadvertentie tekst

Een goede sexadvertentie tekst bestaat uit verschillende onderdelen. Om te beginnen vertel je iets over jezelf. Je hebt natuurlijk al de standaard informatie ingevuld, maar het is wel zo fijn als de andere leden een beeld krijgen van wie jij bent. Of dat nu op persoonlijk of seksueel vlak is. Laat iets van jezelf zien. Vervolgens kun je aangeven wat je precies zoekt. Wat voor soort relatie of juist geen, je seksuele voorkeuren of fantasietjes die je waar wilt maken en zo kun je vast nog wat meer zaken bedenken die je al aan kunt geven in je profiel zonder al te persoonlijk te worden.

Je kunt dan ook nog eens aangeven wat je te bieden hebt. Dit lijkt onbelangrijk, maar wanneer jij bijvoorbeeld geen vervoer hebt, maar wel thuis kunt ontvangen, is het wel zo handig voor de ander om te weten of dit aansluit bij diens eigen mogelijkheden. Probeer hoe dan ook kort en krachtig te zijn in je sexadvertentie tekst en alhoewel het fijn is als je iets van jouw persoonlijkheid laat doorschemeren, is het niet de bedoeling dat je ook te veel persoonlijke informatie er in zet.

Je wilt namelijk ook nog iets te bespreken hebben en je wilt niet dat onwelwillende lieden de informatie uit jouw profiel kunnen gebruiken voor ongewenste zaken.

Andere tips voor het maken van een goede sexadvertentie

  • Houd het positief en vrolijk. Mensen zijn op zoek naar plezier, niet naar problemen.
  • Een grapje is altijd sexy, maar als je hier niet goed in bent, kun je het beter achterwege laten.
  • Geef aan wat je zoekt, maar stel geen eisenlijst op. Wie weet wat voor onverwacht plezier je tegen het virtuele lijf loopt.
  • Maak er geen ellenlang verhaal van. Andere leden willen in een paar ogenblikken weten of ze een potentiële sex date in jou zien of niet en aan de hand van die keuze verder klikken naar jouw profiel of weg klikken.

Wanneer je tijd en energie steekt in het maken van een goede sexadvertentie dan is het scoren van een sex date een eitje. Het kost misschien wel even wat tijd, maar het bespaart je op termijn ook een hoop tijd. Op Datingbord kun je ook eerst de sexadvertenties van anderen bekijken ter inspiratie.

×