Voor wie is Datingbord.nl bedoeld?

Iedereen die minstens 18 jaar oud is en op zoek is naar leuke gesprekken is welkom! Het maakt niet uit of je gewoon op zoek bent naar leuke contacten of misschien vriendschappen, je bent van harte welkom.

Hoe word ik lid?

Om je aan te melden op deze site, dien je allereerst naar Datingbord.nl te gaan. Als je daar eenmaal bent, vind je helemaal bovenin een rode balk met daarin 4 opties. Klik op de laatste optie: “Registreer nu gratis!”. Vervolgens verschijnt er in het midden van de pagina een formulier met als titel: Registreer nu gratis! Vul je gegevens volledig in. Als je dit hebt afgerond, klik je op de onderste knop “Registreer nu gratis!”. Dan ben je geregistreerd op Datingbord.nl.

Zo gemakkelijk is het!

Is een profielfoto verplicht?

Een profielfoto is voor geen enkel van onze leden verplicht. Wel is het natuurlijk zo dat een profielfoto een leukere indruk maakt en tot meer gespreksstof etc. kan leiden, we merken dat leden met een profielfoto meer aanspraak krijgen dan leden zonder profielfoto. We willen je dus als tip meegeven dit wel te doen. Echter ben je volledig vrij in deze keuze.

Wie heeft er toegang tot mijn profiel?

Uw profiel is strikt privé en niemand anders dan alleen uzelf heeft dan ook toegang tot uw profiel. Deze website wordt geëxploiteerd door GWA Limited Persoonlijke gegevens van gebruikers van GWA Limited -producten en -diensten worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. GWA Limited houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Wat is een veilig wachtwoord?

Natuurlijk is het van belang dat je een goed wachtwoord kiest zodat alleen jij op je profiel kunt komen. Het beste is om een wachtwoord te nemen van minimaal 6 karakters met daarin cijfers. Neem geen bestaand wachtwoord of persoonlijke gegevens zoals bijvoorbeeld je verjaardag. Kies een nieuw wachtwoord dat voor anderen niet te raden is.

Wat moet je doen wanneer je een bericht ontvangt op Datingbord.nl dat vervelend is of ongepast gedrag vertoont?

Bij ongewenste berichten en/of ongewenst gedrag kun je onze helpdesk raadplegen via het volgende e-mailadres: team@datingbord.nl. Zodra wij jouw e-mail hebben ontvangen, zullen wij direct actie ondernemen en de gepaste maatregelen toepassen.

Wat zijn credits?

Om berichten te kunnen versturen naar andere leden op Datingbord.nl moet u allereerst credits kopen. U vindt deze credits op onze website onder het kopje ‘’Koop credits’’. Een creditpack is een pakket dat u koopt waarin meerdere credits zitten, de prijs per credit wordt goedkoper naarmate er meer credits gekocht worden.

Het versturen van een flirt kost ook één credit. Een wink kan kosteloos worden verstuurd.

Datingbord.nl biedt verschillende creditpacks aan:

  • CreditPack 8, kosten € 12,50
  • CreditPack 20, kosten € 27,50
  • CreditPack 40, kosten € 50,00
  • CreditPack 100, kosten € 110,00
  • CreditPack 225, kosten € 225,00
Met welke betaalmethoden kan ik mijn credits betalen?

Datingbord.nl biedt de volgende betaalmethoden aan voor het kopen van credits:

  • iDeal
  • Bancontact
  • Bankoverschrijving
  • Betaling via telefoon
Wat kan ik doen wanneer het inloggen/aanmelden niet lukt?

Het kan soms zo zijn dat de browser waarvan je gebruikmaakt de site niet goed opent. Wij raden je aan het nog eens in een andere browser te proberen. Mocht het dan nog steeds niet lukken, dan kun je het beste contact opnemen met onze helpdesk, via: team@datingbord.nl.

Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten, wat kan ik doen?

Stuur een email aan team@datingbord.nl, wij kunnen u dan persoonlijk verder helpen.

Wat zijn winks?

Een wink stuur je naar iemand om zijn/haar aandacht te trekken. Het is eigenlijk een digitale knipoog.

Wat zijn flirts?

Een flirt kun je naar een profiel sturen om interesse te tonen. Je laat merken dat je wel wat meer te weten wilt komen en dat je wel contact zou willen.

Hoe verwijder ik mijn Datingbord.nl profiel?

Je kunt je profiel zelf verwijderen door rechtsboven op "Mijn profiel" te klikken en vervolgens naar "Verwijder mijn profiel" te navigeren. Mocht je hierbij problemen ondervinden, dan kan je ook contact met ons opnemen via e-mail, zodat wij dit voor je kunnen regelen. Het e-mailadres is team@datingbord.nl. Zodra het account verwijderd is, ontvang je daar een bevestiging van.

Hoe werkt de Spotlight?
Het principe is eenvoudig: je kiest de periode waarin je jouw profiel in de Spotlight wilt laten verschijnen (24 uur tot 1 maand verlengbaar), je betaalt de bijbehorende credits en... daar is het! Je profiel wordt automatisch toegevoegd aan de Spotlight boven aan de pagina en verschijnt bovenaan in de zoekresultaten.
Wat is de Spotlight?
Met Spotlight kunt u uw profiel laten verschijnen onder de beste zoekresultaten op de site. U maximaliseert uw kansen om te worden opgemerkt en gecontacteerd door andere leden. Het is bewezen dat de profielen in de Spotlight meer berichten en flirts ontvangen dan andere. Dit verhoogt uw kansen op succesvolle matches aanzienlijk!
Bevat de website fictieve profielen?
De Website biedt een chatdienst aan met als doel het flirten met louter fictieve profielen, waarbij onder flirten wordt verstaan het uitwisselen van chatberichten tegen vergoeding van een bepaald bedrag per Chatbericht. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainmentdoeleinden zijn toegevoegd. Het maken van fysieke afspraken met deze profielen is niet mogelijk.
Hoe kan ik mijn persoonlijke informatie opvragen?
Je kunt per e-mail een verzoek indienen. Het e-mailadres kun je vinden op de contactpagina.
Worden er extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van een creditcard op Datingbord.nl?
Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Uw aankoop brengt geen transactiekosten, geen lidmaatschapskosten, geen valutawisselkosten, geen buitenlandse transactiekosten en geen andere kosten met zich mee. Uw kaartuitgever kan echter buitenlandse transactiekosten in rekening brengen als uw kaart is uitgegeven in een ander land dan dat van de verkoper, evenals eventuele andere kosten die worden beschreven in de algemene voorwaarden voor uw kaart.
Registreer met Google
of

×